Прихильники

середа, 15 листопада 2017 р.

Центр Інноваційної Освіти "Про.Світ"


Оксана Клепуц – педагог з 34-річним стажем та директор з 15-річним досвідом роботи. Вона вважає, що саме директор відповідальний за створення і розвиток повноцінного освітнього середовища із залученням до цього всіх зацікавлених сторін.
У НВК "СЗШ-ліцей" с. Козьови при Львівському національному університеті імені Івана Франка, яким керує пані Оксана, створення інноваційного освітнього середовища розпочали задовго до прийняття нового Закону України "Про освіту":
✔️ Тут працюють "навчальні платформи": для учнів – уроки у змішаному навчанні; для вчителів – "Школа вчителя"; для батьків – батьківський клуб "Яблуко"; для мешканців села – центр освіти дорослих "Хата не скраю".
✔️ Співпрацюють на принципах рівноправної взаємоучасті та самозарадності з підприємцями та представниками бізнесу; іншими школами району; асоціацією випускників школи; Lviv University, НУ "Львівська Політехніка"; Українська Академія Лідерства.
✔️ Для організації всіх цих взаємодій та прийняття спільних рішень використовують інструменти, які забезпечують досягнення добрих результатів – фасилітацію і коучинг.
Не пропустіть майстер-клас від Оксани Клепуц, де вона поділиться секретами та інструментами успіху
Зареєструватись на форум ще можна до 12 листопадаhttps://goo.gl/forms/HP7p7CgqKzn6wkC12
Змінюємо освіту разом #INED

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

2023