Прихильники

четвер, 7 листопада 2019 р.

Ігор Антонюк. Зустріч з письменником
Дякуємо за запрошення Lyusya Morozovska-Dashavets з Lyudmila Polyanitsya та Надією Покотило.
«ПРО ЩО ШЕПЧУТЬ… СОСНИ…»
В бібліотеці – філії №3 Червоноградської МЦБС відбулася зустріч користувачів та учнів 8- Б класу ЧЗШ №2 (класний керівник Мачинська Г. В., бібліотекар Чуба Л. М.) з молодим автором Ігорем Антонюком (м. Івано – Франківськ), який презентував свою книгу «Шепіт сосен» видавництва «Мандрівець». Українських сучасних письменників, що пишуть у жанрах жахів та містики не так уже й багато.
Ігор Антонюк цікавий письменник, його оповідання інтригують і тримають в напрузі до останнього. Історії містять елементи різних жанрів, що переплітаються та створюють щось незвичне та заставляють поглянути на життя, поведінку людей та світ навколо з іншого боку. В ході зустрічі шанувальники жанру оговорили низку питань та тем, піднятих в оповіданнях: збереження карпатських лісів, ставлення до тварин, проблеми сім’ї, буденність зла, адже частину ідей та історій взято автором з реального життя. Повсякденність – це ще той монстр!
Читаючи, ми заглиблюємося у світ створений автором, співпереживаємо, віримо. Особливо, коли герої – такі самі люди із сусіднього двору, із тими ж проблемами та розбитими мріями, пошматованим життям. І тоді виникають питання: «Чому так? Чому я? Чому ми цього не бачимо? Чому життя несправедливе?»
«І що там таки в кінці історії? Не може бути!» – Ось, що хочеться, щоб відчував читач, і не важливо йому двадцять чи далеко за шістдесят.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

2023